PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Αλέξανδρος Διακόπουλος


Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού Αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος.

Ο πρώην πλέον σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας σημειώνει σε δήλωσή του ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες για την σύγχυση που δημιούργησε η πρόσφατη δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό και γι αυτό υποβάλλει την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Διακόπουλος δήλωσε ότι: «Η χθεσινή δήλωσή μου προκάλεσε σύγχυση και δημιούργησε πρόβλημα στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρόθεσή μου. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα επί δεκαετίες κι έχω μάθει πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού. Θα συνεχίσω να βοηθώ την πατρίδα και την κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι τώρα».

Ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Διακόπουλο για τις υπηρεσίες του.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Διακόπουλος παραιτήθηκε γιατί αποκάλυψε τα ψέματα Μητσοτάκη

Ότι «εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το “επιτελικό” κράτος της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την παραίτηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Αλέξανδρου Διακόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι ο λόγος της παραίτησης είναι απλός: «είπε την αλήθεια και αποκάλυψε τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη για τις δήθεν «ανύπαρκτες έρευνες» του Oruc Reis. Μια αλήθεια που ανατρέπει την κουτοπόνηρη κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία συνεχίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της για την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

«Ο κ. Μητσοτάκης για πολλοστή φορά, ακόμα και σε πολύ κρίσιμα εθνικά θέματα, πορεύεται με φτηνούς επικοινωνιακούς όρους, μήπως και περισώσει το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΙΝΑΛ: Τα όσα είπε ο κ. Διακόπουλος για τη δράση του Oruc Reis ήταν η αλήθεια

Την παραίτηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Αλέξανδρου Διακόπουλου, σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωσή του

«Ως φαίνεται, τα όσα είπε ο κ. Διακόπουλος για τη δράση του Oruc Reis και την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ήταν η αλήθεια. Μόνο που η αλήθεια δεν βόλευε τον κ Μητσοτάκη, που τον παραίτησε», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment