PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς


Την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή της Β’ Περιφέρειας Αθηνών υπέβαλε ο Γιώργος Αμυράς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Μετά από μια έντονη και δραστήρια κοινοβουλευτική θητεία υπέβαλα σήμερα το πρωί την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και εν όψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, αποφάσισα να μην κάνω χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή» αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σημειώνει επίσης ότι παραδίδει την έδρα του στο Ποτάμι, με το οποίο είχε εκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015. «Φυσικά θα συνεχίσω να είμαι στις επάλξεις και σύντομα θα σας ενημερώσω για τα επόμενα…» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Αμυρά.

Τη θέση του κ. Αμυρά στη Βουλή καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Β΄Αθηνών, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Στ. Θεοδωράκης: Να και ένας που κάνει το αυτονόητο

Επιδοκιμάζοντας τη στάση του Γιώργου Αμυρά που παραιτήθηκε από βουλευτής παραδίδοντας την έδρα στο Ποτάμι, ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης καλωσορίζει την Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία καταλαμβάνει τη θέση του.

Σε ανάρτησή του ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει: «Επιτέλους να και ένας που κάνει το αυτονόητο. Φεύγει και πριν πάει επισήμως σε άλλο κόμμα παραδίδει την έδρα στο Ποτάμι, στους ψηφοφόρους του Κινήματός μας στη Β’Αθηνών. Καλώς ήρθες Αντιγόνη Λυμπεράκη. ”Μια αστραπή η ζωή μας…μα προλαβαίνουμε” που έλεγε ο ”παππούς” μας ο Καζαντζάκης».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment