PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παραιτείται ο Ζαγοράκης από την ΕΠΟ


Απρόσμενη εξέλιξη στα δρώμενα της ΕΠΟ, καθώς ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Ο παλαίμαχος άσος και αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 έχει μάλιστα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερώσει για την απόφασή του.

Ο Ζαγοράκης είχε εκλεγεί πρόεδρος μόλις πριν από μερικούς μήνες έχοντας καθολική αποδοχή απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο.

Ο «Ζαγόρ» τύγχανε της εμπιστοσύνης και των τεσσάρων «μεγάλων», ενώ την υποψηφιότητά του είχαν χαιρετίσει και στηρίξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Εκείνο που σε μια πρώτη ανάγνωση της απόφασης μπορεί να εικάσει κάποιος, είναι πως δεν ανέχτηκε την κατάσταση που συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτιμώντας ίσως πως η δυνατότητα παρέμβασής του ήταν περιορισμένη.

Ίσως επίσης ένιωσε πως δεν στηριζόταν στην προσπάθειά του στο βαθμό που θα ήθελε, αλλά αυτά απομένει να τα αποσαφηνίσει ο ίδιος, με μια συνέντευξη Τύπου ή κάποια ανακοίνωση.

Η επόμενη ημέρα, εφόσον η παραίτηση οριστικοποιηθεί, προβλέπει σύγκληση του Δ.Σ. της ΕΠΟ προκειμένου να αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου και μόνο, καθώς βάσει του καταστατικού η Εκτελεστική Επιτροπή παραμένει ως έχει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment