PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παραδόθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου στο Ζεφύρι


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου στο Ζεφύρι. Ο λόγος για τέσσερα άτομα που παραδόθηκαν το απόγευμα της Τρίτης παρουσία του δικηγόρου τους και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν για την δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι το 8χρονο παιδί έπεσε νεκρό, το βράδυ του Σαββάτου (14/10), μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν ανάμεσα σε άτομα που βρέθηκαν σε αντιπαράθεση.

Η οικογένεια του παιδιού, είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον καταυλισμό, επειδή είχε βεντέτα με άλλη οικογένεια, που κατοικεί εκεί.

Επιστρέφοντας όμως την Παρασκευή (13/10) έγινε αντιληπτή από την άλλη οικογένεια, μέλη της οποίας πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο έξω από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, από τους πυροβολισμούς μία «αδέσποτη σφαίρα» τραυμάτισε αρχικά το παιδί, το οποίο άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», όμως, εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Από την οικογένεια του ανήλικου παιδιού αναφέρθηκε ότι ένα μαύρο ΙΧ πλησίασε το σπίτι τους, όπου μέσα επέβαιναν άλλα άτομα Ρομά και τότε άρχισαν να πυροβολούν με καραμπίνα προς το σπίτι τους και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μαρίνου Αντύπα 13.

Άμεσα σήμανε συναγερμός με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες όλες αυτές τις ημέρες για το περιστατικό, ενώ είχαν βρεθεί 8 κάλυκες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment