PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παππάς: «Το πρώτο που κοιτάει το Περιστέρι είναι η νίκη»


Για την αντεπίθεση που επιχειρεί το Περιστέρι μετά την ήττα από τον Κρόνο μίλησε ο Άλκης Παππάς στην κάμερα του peristerinews.gr, τονίζοντας ότι ο πρώτος στόχος για την ομάδα σε κάθε ματς είναι η νίκη που να συνδυάζεται και με συνεχή αγωνιστική βελτίωση.

Παράλληλα, ο γκαρντ του Περιστερίου αναφέρθηκε και στο αυριανό ματς (3/12, 17:00) κόντρα στον Τρίτωνα ενώ ειδική μνεία πραγματοποίησε για τη δύναμη που δίνει ο κόσμος στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλκης Παππάς:

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την κακή ήττα από τον Κρόνο: «Η ήττα στον Άγιο Δημήτριο μας πόνεσε και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θέλαμε τις δύο νίκες και για το βαθμολογικό κίνητρο και για την ψυχολογία μας κόντρα στον Φιλαθλητικό και με τον Παπάγου. Κόντρα στον Παπάγου είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η ομάδα εκεί ήταν αήττητη και αντλεί δυναμική από την έδρα της. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και πιστεύω ότι στο τέλος κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά και δίκαια».

Για το αν τελικά τα πάντα εξαρτώνται από το Περιστέρι: «Σίγουρα τα περισσότερα εξαρτώνται από μας. Εμείς αντλούμε τη μεγαλύτερη δύναμή μας από την άμυνα από την αρχή της σεζόν. Το έχουμε σε κάθε αγώνα αυτό. Με τον Παπάγου ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Τις κάναμε σωστά και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οπότε τα στοιχεία που έκριναν το ματς ήταν υπέρ μας και η διαφορά στο τέλος ήταν δίκαιη. Έφτασε και σε μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά στο τέλος έμεινε στους 12 πόντους».

Για το αν τελικά εκείνη η ήττα έκανε καλό στην ομάδα: «Βαθμολογικά δεν ήταν ευεργετικό το αποτέλεσμα, αλλά λένε ότι από τις νίκες δεν μαθαίνεις πολλά και από τις ήττες μαθαίνεις περισσότερα. Σίγουρα μάθαμε από την ήττα και δουλέψαμε στις αδυναμίες που αποκαλύφθηκαν από αυτή την ήττα και τώρα προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι απαιτητική, προσπαθώντας να ρεφάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο εκείνη την ήττα».

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Y6bSFuLrPXM&w=560&h=315]

Για το αν προκαλεί άγχος στο Περιστέρι ότι πλέον κυνηγά στη βαθμολογία: «Δεν είμαστε και σε πολύ μειονεκτικότερη θέση. Είμαστε στη 2η θέση. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα έχει χτιστεί για πρωταθλητισμό. Δεν θέλουμε να κοιτάμε τον Μάιο, αλλά κάθε αγώνα ξεχωριστά, τις απαιτήσεις του κάθε αντιπάλου που είναι διαφορετικές από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος του χρόνου θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πηγαίνοντας βήμα-βήμα τη φορά».

Για τους στόχους κόντρα στον Τρίτωνα πλην της νίκης: «Το πρώτο που κοιτάμε ως ομάδα είναι η νίκη, γιατί ο στόχος είναι η άνοδος. Προφανώς θέλουμε την καλύτερη εμφάνιση και να τη συνδυάσουμε με νίκη και βελτίωση. Σίγουρα μέσα στην έδρα μας αντλούμε μεγάλη δύναμη από τον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει εντός και εκτός έδρας. Έτσι θα κάνουμε και με τον Τρίτωνα που είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα φέτος. Έχει κάνει πολύ μεγάλες νίκες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε εμείς οι νικητές στο τέλος».

Για το αν βελτιώνεται η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι: «Σίγουρα είναι και θέμα χημείας. Όταν χτίζεται μια ομάδα καινούρια είναι δύσκολο και περίεργο θα έλεγα να δέσουν οι παίκτες με τη μία. Παιχνίδι με το παιχνίδι οι παίκτες γνωρίζουμε τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε συμπαίκτη του και αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο τελευταίες νίκες μας το δείχνουν αυτό, ειδικά κόντρα στον Παπάγου που ήταν τρίτος τη στιγμή που παίξαμε. Δείξαμε πράγματα για τις δυνατότητές μας και ελπίζω να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για τον κόσμο: «Μας έχει βοηθήσει πολύ ο κόσμος σε όλα τα παιχνίδια. Αντλείς φοβερή ενέργεια από αυτόν τον κόσμο. Τον περιμένουμε να συνεχίσει να μας βοηθάει και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για αυτούς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment