PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παπαρίζου: Έπιασα πάτο, αλλά…


Για την πιο μαύρη περίοδο της ζωής της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου.

Για την πιο μαύρη περίοδο της ζωής της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου κατά την οποία έδωσε μάχη με την κατάθλιψη και τώρα έχει καταφέρει να βγει και πάλι στο φως και να δηλώνει ευτυχισμένη.

«Από το 2008 μέχρι το 2011 μου έτυχαν πολλά πράγματα μαζεμένα. Είχα κουραστεί από τη δουλειά, έχασα τον πατέρα μου και χώρισα. Έπαθα κατάθλιψη και ήμουν έτοιμη να εγκαταλείψω το τραγούδι γιατί είχα αγγίξει πάτο. Ο τίτλος του τραγουδιού μου με το οποίο θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στη Eurovision μου ταιριάζει γάντι. Αγωνίστηκα για να βγω από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο βρέθηκα για τρία χρόνια και να ξαναβγώ στο φως», είπε.

Τώρα πια δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του καλού της Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο ονειρεύεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Τα βρήκα με τον εαυτό μου και κατ΄ επέκταση και με τους άλλους. Στο πρόσωπο του συντρόφου μου ανακάλυψα τον άνθρωπο που πάντα αναζητούσα. Παρόλο που είμαστε μαζί καιρό, διαθέτουμε το πάθος της πρώτης γνωριμίας», τόνισε.

Δεν διστάζει μάλιστα να δηλώσει ότι ζει για τον σύντροφό της.

«Βρήκα έναν άνθρωπο – συμπαραστάτη, ο οποίος νοιάζεται ουσιαστικά για τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Με έβαλε εξάλλου στη διαδικασία να ανακαλύψω και σε μένα πράγματα. Δεν τραγουδώ για εκείνον, ζω για εκείνον», λέει.

Πάντως για τη φετινή της συμμετοχή στη Eurovision δε θέλει να αισθανθούν άσχημα οι Έλληνες.

«Δεν θέλω κανείς Έλληνας να πει κρίμα που είμαι Ελληνίδα και διαγωνίζομαι με την Σουηδία. Όπως και στο Number One οι Σουηδοί ένιωσαν ότι ένα δικό τους παιδί διαγωνίζεται, έτσι θέλω να αισθανθούν και οι Έλληνες τώρα. Είμαι μια Ελληνίδα που γεννήθηκα στη Σουηδία και διαφημίζω παντού την πατρίδα των γονιών μου και τον τόπο μου. Χάρη στο ταμπεραμέντο μου κουβαλάω πάντα μαζί μου την Ελλάδα. Άλλωστε ο τίτλος Survivor ταιριάζει στους Έλληνες», είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Eurovision: Απόψε η Κύπρος διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment