PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαρήγα: «Το ΛΑΟΣ θέλει αίμα»


Βαριές καταγγελίες του ΚΚΕ κατά ΛΑΟΣ για τα επεισόδια.

Βαρύτατες καταγγελίες κατά του ΛΑΟΣ έκανε χτες η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κάνοντας λόγο για θύλακες του κόμματος μέσα στην ελληνική αστυνομία που συμμετέχουν στα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA η κ. Παπαρήγα κατήγγειλε σχέσεις της αστυνομίας με κουκουλοφόρους που προέρχονται από τον χώρο του ΛΑΟΣ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το ΛΑΟΣ θέλει αίμα για να χτυπηθεί το κίνημα».

Μάλιστα, η κ. Παπαρήγα είπε ότι το κόμμα της έχει συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση των κουκουλοφόρων τα οποία θα δημοσιευτούν στον Ριζοσπάστη, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αναφορά της σε αστυνομικούς που φορούσαν «ρούχα αναρχικών».

Στο site του Ριζοσπάστη δημοσιεύεται φωτογραφία όπου ένας κουκουλοφόρος κρατά αστυνομικό γκλομπ:

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής ζήτησε την άμεση διεξαγωγή έρευνας από τη δικαιοσύνη για όσα κατήγγειλε η γγ του ΚΚΕ περί σχέσεων της αστυνομίας με κουκουλοφόρους και κάλεσε την κ. Παπαρήγα να ενημερώσει την κυβέρνηση και την Βουλή με τα στοιχεία που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπουτσής δήλωσε:

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση του Συντάγματος και των νόμων του Κράτους. Η Δημοκρατία μας είναι και παραμένει ισχυρή. Όσα καταγγέλθηκαν από τη Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε, κα Αλέκα Παπαρήγα, αποτελούν εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες. Εάν ισχύουν, πιστοποιούν την ύπαρξη και τη λειτουργία παρακράτους, που καθοδηγείται από σκοτεινό κέντρο εκτός του νόμιμου και του συνταγματικού πλαισίου της χώρας. Εάν ισχύουν, πρόκειται για προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής ομαλότητας. Έχω, ήδη, ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να αναλάβει αμέσως και να φέρει σε πέρας, χωρίς καθυστέρηση, την έρευνα για όλα τα στοιχεία που κατέχει το Κ.Κ.Ε. Η κα Παπαρήγα έχει παράλληλα την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα την Κυβέρνηση και τη Βουλή με όποια στοιχεία διαθέτει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment