PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαρήγα: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ετοιμάζουν συγκυβέρνηση»


Την πεποίθηση της ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζουν συγκυβέρνηση εκφράζει η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη της.

Την πεποίθηση της ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζουν συγκυβέρνηση εκφράζει η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη της στη Real News.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ετοιμάζουν συγκυβέρνηση και η κόντρα τους τώρα είναι για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι» τονίζει η κα Παπαρήγα, η οποία τονίζει στη συνέχεια ότι τόσα τα δύο μεγάλα κόμματα όσο και «ο Καρατζαφέρης και η Μπακογιάννη, είναι συνένοχοι για όσα έχουν γίνει σε βάρος του λαού και θα κάνουν τα πάντα για να του φορτώσουν την καπιταλιστική κρίση».

Ισχυριζόμενη ότι στις επόμενες εκλογές (όποτε κι αν γίνουν αυτές) «ο λαός δεν έχει περιθώρια να κάνει το ίδιο λάθος που έκανε και στις προηγούμενες», η γ.γ. του ΚΚΕ προβλέπει ραγδαίες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις και απορρίπτει την επιλογή του δημοψηφίσματος ζητώντας από τον πρωθυπουργό «εκλογές αν θέλει τη γνώμη του λαού».

Η κα Παπαρήγα, τέλος, απορρίπτει την πρόταση Τσίπρα για κοινό μέτωπο της Αριστεράς λέγοντας ότι έτσι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κρύψει τα αδιέξοδα και τις συγχύσεις των συνιστωσών του κόμματός του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment