PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαρήγα: «Αναπόφευκτη η χρεοκοπία»


Δήλωσε σήμερα από το βήμα της Βουλής η γ.γ του ΚΚΕ.

«Ο λαός πρέπει να κηρύξει πόλεμο στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα από το βήμα της Βουλής η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Βλέπουμε αυτά τα μέτρα που δεν είναι προσωρινά αλλά διαρκείας. Από τη στιγμή που λέμε ότι μια χώρα μπαίνει σε κρίση, η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι για άλλη μια φορά ο λαός.

«Άλλο η έννοια της χρεοκοπίας για τα λαϊκά στρώματα κι άλλο για τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές, τους μισθωτές», δήλωσε, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας ο λαός θα τα χάσει όλα και σε αντίθεση με τους επιχειρηματίες, όταν η χώρα ανακάμψει, δεν πρόκειται να πάρει τίποτα από αυτήν.

«Στον πόλεμο που εξαπολύει η κυβέρνηση, πόλεμο πρέπει να κηρύξει κι ο λαός», υποστήριξε η γ.γ. του ΚΚΕ, υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση υποστήριξε τις εξεγέρσεις στη Μέση Ανατολή και τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να εξεγερθεί για να μην πληρώσει.

«Μη σας φοβίζει ο όρος χρεοκοπία. Ο λαός έτσι κι αλλιώς χρεοκοπημένος είναι. Τα χαράτσια είναι βαριά αλλά είναι εκβιασμός. Αν οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια μάλλον εσείς θα βρεθείτε στη φυλακή», δήλωσε, προσθέτοντας ότι «αν δεν γίνει ξεσηκωμός τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment