PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπανδρέου: Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση


Συνάντηση εργασίας στο γυάλινο κτίριο του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με αντικείμενο τις τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την άθληση στην Αττική.

Συνάντηση εργασίας στο γυάλινο κτίριο του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με αντικείμενο τις τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την άθληση στην Αττική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, ο υφυπουργός Υγείας, Χρήστος Αηδόνης, Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς υπουργείων, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός καθώς και εκπρόσωποι φορέων και ειδικοί στα ζητήματα αυτά.

Βρισκόμαστε σε κατάσταση μόνιμου συναγερμού λόγω της πολυπλοκότητας του προβλήματος του χρέους και της κακοφωνίας που υπάρχει στην ΕΕ, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός θα ήταν εγκληματικό η φιλολογία και το εμπόριο του φόβου που κυριαρχούν στην πολιτική και μιντιακή σκηνή να επηρεάσουν την υπεύθυνη στάση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Αναφέρθηκε επίσης και στις φήμες που κυκλοφορούν περί πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού, τονίζοντας ότι όλοι αυτοί μιλούν για κάθε θέμα που μπορεί να είναι θεωρητικό, είτε μικροπολιτικό, είτε και επουσιώδες συγκρινόμενο με τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Η δυνατότητα έκφρασης της γνώμης, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, είναι φυσικά ελεύθερη, αλλά η κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με όλη αυτή τη σεναριολογία.

Αυτό που μας απασχολεί καθημερινά, τόνισε, είναι δουλειά μας και έχουμε χρέος να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι που είναι προϋπόθεση για την επιτυχία της πατρίδας και να υλοποιηθούν οι μεγάλες αλλαγές που είναι ο στόχος μας.

Αναφερόμενος στον οδικό χάρτη που ο ίδιος παρουσίασε πριν το Πάσχα, τόνισε ότι με αυτόν δόθηκε το πλαίσιο των επιλογών για το νοικοκύρεμα της οικονομίας, για έναν δρόμο, ο οποίος είναι μακρύς, όπως είπε, και υπογράμμισε ότι, όπως πριν από ένα χρόνο σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, με το σχέδιο που θα καταθέσουμε σε λίγες μέρες, θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment