PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπανδρέου: «Η ώρα των μεγάλων αλλαγών»


«Είναι πλέον η ώρα των μεγάλων αλλαγών», τονίζει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Είναι πλέον η ώρα των μεγάλων αλλαγών», τονίζει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι να προχωρήσουμε και μπορούμε να το κάνουμε γιατί η κοινωνία στηρίζει αυτή την προσπάθεια», αναφέρει ο κ. Παπανδρέου σε ερώτηση σχετικά με τις επόμενες αποφάσεις του, τις ΔΕΚΟ και το ενδεχόμενο σύγκρουσής του με συνδικαλιστικές ομάδες.

Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι «παρά τις δυσκολίες, αυτή η κυβέρνηση θα εντείνει τις προσπάθειες δημιουργίας συναίνεσης, με συνεχή και σοβαρή διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους».

Ο κ. Παπανδρέου απευθύνει πρόσκληση συναίνεσης προς τα κόμματα, παρ’ ότι δεν αναφέρεται ρητά στην προοπτική συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Οι περιστάσεις επιβάλλουν να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια που κάνει η χώρα και αυτό αφορά πρωτίστως τις πολιτικές δυνάμεις» αναφέρει και συμπληρώνει: «Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή και η θετική ανταπόκριση απ’ όλους θα ήταν χρήσιμη για τη χώρα, ιδιαίτερα σε μεγάλα και κρίσιμα θέματα».

Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι το 2011 δεν θα θιγούν άλλο οι συντάξεις και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, ούτε θα επιβληθούν άλλοι φόροι πέραν αυτών για τους οποίους η κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευθεί.

Σχετικά με την επόμενη δόση του δανείου διαβεβαιώνει ότι δεν έχουμε λόγο να φοβηθούμε ούτε για αυτό ούτε για την τελική έκβαση της μάχης που δίνουμε, εφόσον συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον ίδιο τρόπο: αταλάντευτα, σταθερά, συλλογικά, μεθοδικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment