PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπανδρέου: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι»


Το μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, προς τα διεθνή ΜΜΕ.

“Πείτε όλη την ιστορία, γι’ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα”, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, προς τα διεθνή ΜΜΕ, στη διάρκεια της ομιλίας του, στο συνέδριο “NEWSXCHANGE 2010”, που διοργανώνουν διεθνείς ειδησεογραφικοί οργανισμοί υπό την αιγίδα της European Broadcasting Union (EBU) σε συνεργασία με την ΕΡΤ, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε ανασκόπηση των κυβερνητικών πεπραγμένων, τονίζοντας ότι τον Οκτώβριο του 2009 οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν για αλλαγή, και επανέλαβε ότι θα συνεχιστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια.

“Δεν θα αφήσουμε τα προβλήματα να χρονίζουν, αλλά τα κοιτάμε κατάματα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τα επιλύσουμε ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι “είμαστε ένα έθνος που μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αξιοπρέπεια και με ελπίδα. Χρησιμοποιούμε αυτή την κρίση ως ευκαιρία για να λύσουμε θέματα που για χρόνια παραμελήθηκαν”, ενώ τόνισε ότι “η αναθεώρηση του ελλείμματος από την Eurostat δεν αλλάζει τους στόχους της κυβέρνησης για μείωσή του κατά 5,5% φέτος”.

O πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με τους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη και Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, με αντικείμενο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που έχει κατατεθεί στη Βουλή, για την επιτάχυνση της εκδίκασης μεγάλων φορολογικών υποθέσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment