Πολιτική

Παπανδρέου: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι»

Το μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, προς τα διεθνή ΜΜΕ.

“Πείτε όλη την ιστορία, γι’ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα”, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, προς τα διεθνή ΜΜΕ, στη διάρκεια της ομιλίας του, στο συνέδριο “NEWSXCHANGE 2010”, που διοργανώνουν διεθνείς ειδησεογραφικοί οργανισμοί υπό την αιγίδα της European Broadcasting Union (EBU) σε συνεργασία με την ΕΡΤ, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε ανασκόπηση των κυβερνητικών πεπραγμένων, τονίζοντας ότι τον Οκτώβριο του 2009 οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν για αλλαγή, και επανέλαβε ότι θα συνεχιστούν οι διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια.

“Δεν θα αφήσουμε τα προβλήματα να χρονίζουν, αλλά τα κοιτάμε κατάματα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τα επιλύσουμε ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι “είμαστε ένα έθνος που μπορεί να σταθεί στα πόδια του με αξιοπρέπεια και με ελπίδα. Χρησιμοποιούμε αυτή την κρίση ως ευκαιρία για να λύσουμε θέματα που για χρόνια παραμελήθηκαν”, ενώ τόνισε ότι “η αναθεώρηση του ελλείμματος από την Eurostat δεν αλλάζει τους στόχους της κυβέρνησης για μείωσή του κατά 5,5% φέτος”.

O πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με τους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη και Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, με αντικείμενο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που έχει κατατεθεί στη Βουλή, για την επιτάχυνση της εκδίκασης μεγάλων φορολογικών υποθέσεων.

Related posts

Μ. Συρεγγέλα: Στηρίζουμε ουσιαστικά τη γυναικεία εργασία

Peristeri News

Βουλή: Εισάγεται αύριο στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ

Peristeri News

Νέα Navtex νοτιοδυτικά της Κρήτης

Peristeri News

Leave a Comment