Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαδόπουλος: Παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Είπα το αυτονόητο», σε περίοδο κρίσης, δε μπορεί να υπάρχει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός, οι τιμές αρχηγού κράτους και όλες αυτές οι υπερβολές, δήλωσε μιλώντας το πρωί στο BHMA FM, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Δημοκρατική Αριστερά.

«Είπα το αυτονόητο», σε περίοδο κρίσης, δε μπορεί να υπάρχει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός, οι τιμές αρχηγού κράτους και όλες αυτές οι υπερβολές, δήλωσε μιλώντας το πρωί στο BHMA FM, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Δημοκρατική Αριστερά.

Η τοποθέτησή του αυτή, ήρθε ως απάντηση στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία, το οποίο μιλά για «ανίερο» χτύπημα κατά των παραδόσεων της Ορθοδοξίας εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας και αναφέρεται ονομαστικά στον κ. Παπαδόπουλο και το μέλος του Ποταμιού, Νίκο Δήμου.

Σχολιάζοντας τις σε βάρος του αναρτήσεις σε «ακροδεξιές» ιστοσελίδες αλλά και το δημοσίευμα της Δημοκρατίας, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως «παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μπας και πουλήσουν κανένα φύλο».

Διευκρινίζει επίσης, πως μίλησε αποκλειστικά για το οικονομικό σκέλος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και δεν υπεισήλθε στα ζητήματα περί «ειδωλολατρίας», τα οποία έθεσε ο κ. Δήμου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε πως ο ίδιος δεν έχει θρησκευτικά πιστεύω.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment