PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαδημούλης: Οι αποκαλύψεις Κάντα δεν πρέπει να κουκουλωθούν αλά Siemens


Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συζητηθούν οι αποκαλύψεις του Αντ. Κάντα στη Βουλή παρουσία του υπουργού Άμυνας, αμέσως μετά τις γιορτές, προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συζητηθούν οι αποκαλύψεις του Αντ. Κάντα στη Βουλή παρουσία του υπουργού Άμυνας, αμέσως μετά τις γιορτές, προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Το ζητούμενο για εμάς είναι να πιέσουμε έτσι ώστε οι αποκαλύψεις Κάντα να μην ξεβραστούν στα ρηχά και κουκουλωθούν αλά Siemens, αλλά να υπάρξει ποινική εκκαθάριση της υπόθεσης. Το βασικό είναι να σπάσει η ‘μήτρα’ παραγωγής των σκανδάλων και των πάρτι με μίζες γιατί στον τρόπο με τον οποίο οργανώνονται και αποφασίζονται τα πράγματα στους εξοπλισμούς, τίποτα δεν έχει αλλάξει από την εποχή Κάντα», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης.

Σημείωσε ακόμη ότι «είναι τρελό να έχεις μια υπερχρεωμένη χώρα και έναν λαό που υποφέρει και να ‘σφυρίζουν’ τα εκατομμύρια και τα δισεκατομμύρια πάνω από τα κεφάλια του».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τόσο ο Αντ. Κάντας, όσο και οι Μ. Λιάπης και Χ. Τομπούλογλου είναι «παιδιά ενός συστήματος που καταρρέει, αποπνέοντας μια μπόχα φθοράς και διαφθοράς». Πρόσθεσε πάντως ότι οι δύο τελευταίοι «δεν πρέπει και δεν μπορούν να κρύψουν το πάρτι μίζας στους εξοπλισμούς, που προκύπτει από την ομολογία Κάντα».

Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεκδικεί «μία μεγάλη και καθαρή εκλογική νίκη για να απαλλάξουμε τη χώρα από την καταστροφική συνταγή του Μνημονίου, για να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο». «Μας ενδιαφέρει όχι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση για να αλλάξουμε τα πράγματα αλλά και να μείνουμε στην κυβέρνηση για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε βήμα-βήμα τις αλλαγές που περιμένει πολύς κόσμος.

Υποστήριξε τέλος ότι αυτό δεν πρόκειται να είναι «ένας απλός περίπατος στην εξοχή» και εκτίμησε ότι όσο δυναμώνει το ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο θα δυναμώνουν και οι επιθέσεις εναντίον του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment