PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανζουρλισμός για τον Ατρόμητο στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου (video)



Οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκολα Μπέλιτς και Φώτης Καραγκιολίδης που εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές είδαν τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών να «πλημμυρίζουν» από αισθήματα αγάπης για το ποδοσφαιρικό καμάρι του Περιστερίου.

Την αγάπη των μαθητών του 12ου Γυμνασίου Περιστερίου ένιωσε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας μας που συνέχισε το πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία της πόλης μας πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκολα Μπέλιτς και Φώτης Καραγκιολίδης που εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές είδαν τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών να «πλημμυρίζουν» από αισθήματα αγάπης για το ποδοσφαιρικό καμάρι του Περιστερίου.

Δεν έλειψαν μάλιστα και τα συνθήματα από τους μαθητές της Γ’ τάξης που έστησαν τη δική τους κερκίδα στο προαύλιο του σχολείου. Οι μαθητές πήραν εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό, τις αφίσες της ομάδας και αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις επίσκεψη στο 12ο Γυμνάσιο.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη :

Τα εισιτήρια του αγώνα με Πανθρακικό

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Παρασκευή) η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανθρακικό θα γίνει από τις 16.30 μέχρι τις 20.30.

Το Σάββατο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα), το γραφείο διαχείρισης θα λειτουργήσει από τις 10.30 μέχρι τις 14.30. Από τις 15.15 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 17.15 η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ στη Θύρα 7.

15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.

30 ευρώ στη Θύρα 3.

10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ.

Η αποστολή του αγώνα με Πανθρακικό

Την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό (17.15) στο γήπεδο Περιστερίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Δημούτσος, Κούτσι, Καραμάνος, Μπέλιτς.

Στην σημερινή προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος ο Καραμάνος. Ο (τιμωρημένος) Ιγκλέσιας έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Επστάιν θεραπεία.

Οι Αθανασίου, Τζαμάλ, θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20.

Η ομάδα μας θα κάνει χαλάρωμα αύριο στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια οι 18 παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Mε Ολυμπιακό Βόλου στο κύπελλο Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Καλλονή, θα είναι ο αντίπαλος του Ατρόμητου στη Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Βόλο και η ρέβάνς στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Leave a Comment