PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Πανικός στη διοίκηση του Δήμου από την οργή του Περιστεριώτικου λαού»



Δεύτερη επιστολή απάντηση αυτή τη φορά από τον Δημοτικό Σύμβουλο με την Παράταξη «Περιστέρι για Όλους-Δημήτρης Κελάφας», Aλέξανδρο Πλέστη, προς την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Περιστερίου, Νεκταρία Ευσταθιάδου.

Δεύτερη επιστολή απάντηση αυτή τη φορά από τον Δημοτικό Σύμβουλο με την Παράταξη «Περιστέρι για Όλους-Δημήτρης Κελάφας», Aλέξανδρο Πλέστη, προς την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Περιστερίου, Νεκταρία Ευσταθιάδου.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Πανικό έχει φέρει στη διοίκηση του κυρίου Παχατουρίδη η οργή του λαού του Περιστερίου εναντίον τόσο του ίδιου του Δημάρχου όσο και των συνεργατών του μετά τα τελευταία γεγονότα που είχαν ως κατάληξη το θάνατο ενός ανιδιοτελούς εργάτη για τον αθλητισμό και την κοινωνία του Περιστερίου.

Η παράταξη μας και ο επικεφαλής της κος Κελάφας έχoυν επίγνωση της καταστροφικής πολιτικής που άσκησε ο κύριος Παχατουρίδης και οι συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα τα πάντα στο Δήμο να βρίσκονται υπό διάλυση, εγκαταλελειμμένοι αθλητικοί χώροι, βρεφονηπιακοί σταθμοί κλειστοί, Κ.Α.Π.Η. που στερούνται ακόμη και τον καφέ για τους ηλικιωμένους οι οποίοι αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι στο έλεος της οικονομικής κρίσης που έφεραν οι πολιτικές εκείνες σαν του κυρίου Παχατουρίδη.

Η παράταξή μας προσπαθεί έστω και αυτή την ύστατη στιγμή να συμβάλει στην εύρεση λύσεων γιατί ΓΝΩΡΙΖΕΙ,

ΓΝΩΡΙΖΕΙ κα Ευσταθιάδου ότι όλα αυτά τα χρόνια η πολιτική σας ήταν άρτος και θεάματα αλλά με ΔΑΝΕΙΚΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ κα Ευσταθιάδου ότι φτιάχτηκαν δύο και τρείς φορές οι ίδιες πλατείες φέρνοντας φώτα από Ιταλία, παγκάκια από Γερμανία, αλλά με ΔΑΝΕΙΚΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ κα Ευσταθιάδου ότι έγιναν συναυλίες για να γκρεμίσουμε το παλιό δημαρχείο και όταν το χτίσαμε πάλι έγιναν δύο και τρείς φορές εγκαίνια για το προφίλ του Δημάρχου αλλά πάλι με ΔΑΝΕΙΚΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ κα Ευσταθιάδου ότι εκείνοι τους οποίους υπονοήσατε σχεδόν κλέφτες και μιλούμε για τους παράγοντες των κολυμβητικών συλλόγων εκείνο το μοιραίο βράδυ που χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, ξημεροβραδιάζονται καθημερινώς στους αθλητικούς χώρους καλύπτοντας έτσι την ανεπάρκεια σας, χωρίς καμία στήριξη από τη δημοτική αρχή επειδή αγαπούν τον Αθλητισμό και την νεολαία κάτι που εσείς αγνοείτε παντελώς.

Εκείνο που δεν γνωρίζει κα. Ευσταθιάδου είναι κάποιο έργο υποδομής και ουσίας για την πόλη. Από έργα βιτρίνας και προβολής του Δημάρχου ο λαός του Περιστερίου χόρτασε ως εδώ.

Ο κος Κελάφας και η παράταξη μας με την επιστολή του ούτε λαϊκισμό έκανε ούτε ψέματα είπε, όπως πράξατε εσείς όταν σε ερώτησή μας για το κολυμβητήριο πριν είκοσι μέρες αφού μας είπατε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος κλεισίματος μας κατηγορήσατε ότι σπέρνουμε ψεύτικες ειδήσεις. Ιδού λοιπόν οι ψεύτες ποιοι είναι.

Η παράταξη μας κατήγγειλε και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα νούμερα για συγκεκριμένα έργα τα οποία θεωρεί όπως και η πλειοψηφία των δημοτών ότι δεν είναι έργα πρώτης γραμμής με κατασπατάληση δεκάδων εκατομμυρίων.

Επειδή λοιπόν κα. Ευσταθιάδου γνωρίζουμε πολύ καλά και τι μας συμβαίνει και τι χρειάζεται ο τόπος σας προτρέπουμε να διεκδικήσετε αυτά που έχει ανάγκη ο Περιστεριώτης και εκείνο που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ είναι η ψυχική του ηρεμία.

Ένας τρόπος όμως υπάρχει για να το πετύχετε. Να σταθείτε δίπλα του. Να αφουγκραστείτε τα προβλήματα του και να προσπαθείτε καθημερινώς να του δίνετε λύση και ελπίδα διατηρώντας σε πρώτη φάση όσα έχει κερδίσει με αίμα και ιδρώτα, είτε είναι οι αθλητικοί χώροι είτε σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, Κ.Α.Π.Η. και σε δεύτερη φάση αφού έχουμε εξασφαλίσει όλα αυτά να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε διεκδικήσεις και άλλων έργων.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τέλος κυρία Ευσταθιάδου το βασικότερο που φαίνεται ότι εσείς αγνοείτε είναι «ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Aλέξανδρος Πλέστης
Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Περιστέρι για Όλους-Δημήτρης Κελάφας»”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Την Τετάρτη 22/5 η δεύτερη εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Παιδικές παραστάσεις και κινηματογράφος στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς»

Peristeri News

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Leave a Comment