PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πανευρωπαϊκό κόμμα κατά της λιτότητας φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο Γ. Βαρουφάκης


Για μια δυσάρεστη και άγονη προεκλογική καμπάνια η οποία θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Για μια δυσάρεστη και άγονη προεκλογική καμπάνια η οποία θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος σημείωσε ότι προκρίνει τη δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού δικτύου ενάντια στη λιτότητα.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Late Night Live του αυστραλιανού κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού ABC – RN, ξεκαθάρισε ότι δεν θα κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την Λαϊκή Ενότητα.

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι πλέον δεν πιστεύει στην πολιτική γραμμή την οποία ακολουθεί ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να υπογράψουμε, καθώς σε λίγους μήνες το καράβι θα χτυπήσει ξανά στα βράχια», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξέφρασε δε τη συμπάθειά του για τους βουλευτές οι οποίοι συγκρότησαν τη Λαϊκή Ενότητα, αλλά τόνισε τη διαφωνία του με τις «απομονωτιστικές» θέσεις τους για επιστροφή στη δραχμή.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι θα παραμείνει πολιτικά ενεργός σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προσπαθώντας να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δικτύου, το οποίο θα έχει στόχο να εξελιχθεί σε πανευρωπαϊκό κόμμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment