PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανέτοιμος για την επίσημη πρεμιέρα στην έδρα του ο Ατρόμητος


Τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα και σίγουρα οι φίλαθλοι της ομάδας μας ετοιμάζουν μια απίστευτη ατμόσφαιρα στον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναικό.(19.30)

Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας στο γήπεδο Περιστερίου και σίγουρα οι φίλαθλοι της ομάδας μας ετοιμάζουν μια φανταστική ατμόσφαιρα για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

Από την ομάδα θα απουσιάζει ο τραυματίας Σφακιανάκης ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την εμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου που μετά το γκολ με τον Άρη, σίγουρα κάτι φυλάει και γι’ αυτό το παιχνίδι.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό η διάθεση τους αύριο (Παρασκευή) θα γίνει ως εξής:

— Από το εκδοτήριο της οδού Γιαννιτσών (Θύρα 4) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 21.00.

— Από το γραφείο της διαχείρισης (είσοδος από οδό Κρέσνας) από τις 10.00 μέχρι τις 21.00. Παράλληλα και διάθεση καρτών διαρκείας καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας.

Το τμήμα διαχείρισης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήρια πριν εξαντληθούν.

Ακόμη, η ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθυμίζει ότι έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας θα παραμείνει κλειστή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η Θύρα 1 (μεταλλική) που προορίζεται για τους φιλάθλους της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας.

Κατόπιν τούτου, είναι καλό να μην προσέλθουν στο γήπεδο Περιστερίου ακόμα και μεμονωμένα φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας με ή χωρίς διακριτικά γιατί η Θύρα 1 δεν θα λειτουργήσει!.

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκανε στο atromitosfc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Μετά από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση στο ματς με τον Άρη επιστρέφουμε στο «σπίτι» μας για να δώσουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας περιόδου.

Είναι σημαντικό ότι από το ματς με τον ΟΦΗ μέχρι το ματς με τον Άρη μερικά πράγματα πάνω στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας έχουν θετικό πρόσημο. Για να ζητήσουμε όμως μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε μεγάλη συγκομιδή βαθμών μέσα στην έδρα μας όπως και στην πρώτη χρονιά μου στον Ατρόμητο που πήραμε την 7η θέση.

Ξεκινώντας λοιπόν με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και είναι σίγουρο ότι δεν αρκεί να παίξουμε μόνο καλό ποδόσφαιρο για να πάρουμε αποτέλεσμα.

Θέλω να πω όμως και κάτι ακόμη που είναι πολύ σημαντικό: Αυτόν τον κόσμο που είχαμε κοντά μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τον απογοήτευσαν οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει όλοι εμείς που είμαστε γύρω από την ομάδα να τον κρατήσουμε «ζεστό» και να τον κερδίσουμε έτσι ώστε σε μόνιμη βάση να βλέπουμε γεμάτο το γήπεδο μας που το έχουμε ανάγκη προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μ ας στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment