PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών στο Ίλιον


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών στο Ίλιον, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Κακούρης».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών στο Ίλιον, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Κακούρης», που συνδιοργάνωσε για άλλη μια φορά ο Δήμος Ιλίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο «Άθλεση Ιλίου».

Συναρπαστικοί αγώνες, θερμές αναμετρήσεις και ανταγωνισμός υψηλού επιπέδου στο κατάμεστο Γυμναστήριο «Γ. Κακούρης», πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Ελληνικής πάλης.

Οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, που κέρδισαν την πρόκριση τους από δυο ξεχωριστά περιφερειακά πρωταθλήματα, αγωνίστηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης στο Ίλιον, διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment