Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012.

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα μέτρα που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012.

Η συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

Στην απεργία θα συμμετέχουν υπάλληλοι του Δημοσίου, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και σε ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε χθες τη συμμετοχή της και κάλεσε τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση να δώσουν δυναμικά το «παρών». Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια, λόγω της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) στην πανελλαδική γενική απεργία.

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα μετά την απόφαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) να συμμετάσχει και αυτή στην απεργία.

Θεσσαλονίκη

Σε στάσεις εργασίας θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment