PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παίρνει τη ρήτρα από το συμβόλαιο του Σα Πίντο ο Ατρόμητος


Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο με προορισμό τη Σταντάρ Λιέγης, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο να προσπαθεί να φιλτράρει όλα τα ονόματα που του έχουν προταθεί.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος σε καμία περίπτωση δεν έστρωσε το… κόκκινο χαλί της αποχώρησης στον Πορτογάλο, που απλά ανακοίνωσε τις αποφάσεις του στη διοίκηση το μεσημέρι της Κυριακής, αφού υπήρχε σε ισχύ συμβόλαιο με την ομάδα. Για την ακρίβεια, μέχρι τις 30/6 υπήρχε ούτως ή άλλως συμβόλαιο που έδενε τις δύο πλευρές και από την 1/7 θα ίσχυε η νέα συμφωνία.

Σε αυτή προβλεπόταν συγκεκριμένο buy-out και για τις δύο πλευρές σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο ήθελαν να διακόψουν τη συνεργασία τους. Τελικά, ο Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν αυτός που θέλησε να αποχωρήσει, αλλά δεν ήθελε –απολύτως φυσιολογικά- να πληρώσει την ομάδα.

Παρά τις πολύ καλές σχέσεις των δύο πλευρών, η διοίκηση των «κυανολεύκων» δεν έκανε βήμα πίσω και απαίτησε να καταβληθεί αυτή η ρήτρα, αφού δεν υπήρχε λόγος να τραβήξει η υπόθεση. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αντιλήφθηκε πλήρως ότι δεν είναι σε θέση ισχύος και τελικά συναίνεσε στο να δοθεί το ποσό που προβλεπόταν στη συμφωνία.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Βελγίου το ποσό που θα λάβει ο Ατρόμητος είναι στις 100.000 ευρώ, που ενδεχομένως να το δώσει και ο ίδιος ο Πορτογάλος, με το ποσό όμως να μην επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment