PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παίρνει Κωτσόπουλο ο Ατρόμητος


Παίκτης του Ατρόμητου θα είναι εκτός απροόπτου από τη Δευτέρα ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος, καθώς οι Περιστεριώτες συμφώνησαν με τη Νάουσα για την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού.

Σε μια κίνηση που συνδυάζει την επένδυση και την άμεση ενίσχυση του ρόστερ προχώρησε ο Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Νάουσας για την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού, Κωνσταντίνου Κωτσόπουλου, που πριν από μερικές μέρες έλαβε πρόσκληση και δοκιμάστηκε από την Ντόρτμουντ.

Ο Ατρόμητος που πάντα κοιτάζει τέτοιες περιπτώσεις παικτών από χαμηλότερες κατηγορίες και σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχει δικαιωθεί (Καραμάνος, Κιβρακίδης, Θανάσης Καραγκούνης), προχώρησε σε πολύ προσεκτικές κινήσεις για την απόκτηση του ταλαντούχου φορ και παρά τον ανταγωνισμό και άλλων ομάδων από τη Super League, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη μεταγραφή.

Η κρίσιμη μέρα ήταν η χθεσινή καθώς οι διοικήσεις των δύο πλευρών συναντήθηκαν και τελικά έφτασαν σε συμφωνία. Ο παίκτης θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Νάουσα κόντρα στον ΑΟ Καρδίας και εκτός απρόοπτου θα κατηφορίσει στο Περιστέρι για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment