Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παιδικές κατασκηνώσεις: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αναρτήθηκαν σήμερα τα οριστικά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και οι οριστικοί πίνακες αποκλειομένων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2020 του ΟΑΕΔ.

Συνολικά, φέτος χορηγήθηκαν 59.000 επιταγές για ωφελούμενα παιδιά και στο πρόγραμμα συμμετέχουν 50 κατασκηνώσεις.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το μητρώο παρόχων για κρατήσεις θέσεων. Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους και
  • πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή οποιουδήποτε εγγράφου ταυτοποίησης για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Οι πάροχοι μπορούν να προβαίνουν σε ενεργοποιήσεις επιταγών ωφελουμένων του προγράμματος μόνον εφόσον έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας έτους 2020.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 29.06.2020 έως 03.09.2020 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και από 29.06.2020 έως 10.09.2020 για τα παιδιά με αναπηρία σε ποσοστό 50% και άνω. Σε περίπτωση που με εντολή δημόσιας Αρχής τροποποιηθούν οι καταληκτικές ημερομηνίες λειτουργίας των κατασκηνώσεων, ο ΟΑΕΔ θα ενημερώσει τους δικαιούχους του προγράμματος άμεσα.

Τα παιδιά μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/kataskenotiko-programma-2020


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment