PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πάγκαλος: Να αντισταθούμε στο κόψιμο των μισθών στον ιδιωτικό τομέα


Σε αντίσταση για τις μειώσεις των μισθών στον ιδιωτικό τομέα κάλεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Σε αντίσταση για τις μειώσεις των μισθών στον ιδιωτικό τομέα κάλεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

«Να αντισταθούμε στο κόψιμο των μισθών στον ιδιωτικό τομέα» τόνισε χαρακτηριστικά και μάλιστα σημείωσε ότι θα ενημερώσει σχετικά με τις τοποθετήσεις του και την τρόικα, για την οποία μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια αποκαλώντας τους εκπροσώπους των δανειστών μας τους καλύτερους τεχνικούς του κόσμου: «Αν η πολιτική τους απέτυχε είναι γιατί δεν την εφαρμόσαμε» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος αφήνοντας αιχμές για εμπόδια στην προώθηση του κυβερνητικού έργου από την αντιπολίτευση αλλά… και τους αγανακτισμένους!

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σημείωσε ότι θα πρέπει να συγκληθεί πρώτα η ΚΟ του κόμματος και να εκλέξει τον αρχηγό της ο οποίος θα μπορεί σε συνέδριο που θα ακολουθήσει να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος. Παράλληλα, τάχθηκε κατά του αποκλεισμού των μελών της κυβέρνησης από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ σχετικά με την πρόταση διαρχίας τόνισε ότι αν ήταν Γερμανός θα ήταν πολύ θετικός αλλά στην Ελλάδα «θα κοιτάξει ο ένας να φάει τον άλλο». Απέφυγε, πάντως, να τοποθετηθεί υπέρ ή κατά των υποψήφιων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εξηγώντας πως θα περιμένει να δει όλες τις υποψηφιότητες.

Ο κ. Πάγκαλος στη συνέχεια υπογράμμισε πως θα προτιμούσε να δει την κυβέρνηση Παπαδήμου να εξαντλεί την τετραετία και επανέλαβε παλαιότερη τοποθέτησή του ότι για ορισμένους τομείς «το μνημόνιο θα έπρεπε να το εφεύρουμε ακόμη κι αν δεν υπήρχε». Αναφερόμενος, εξάλλου, στον επικεφαλής της ομάδας δράσης της ΕΕ Χορστ Ράιχενμπαχ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι είναι για να βοηθήσει να απορροφήσουμε τα κονδύλια που μας ανήκουν και δεν τα έχουμε αξιοποιήσει για πολιτικούς και κομματικούς λόγους και όχι για να λειτουργήσει ως φόβητρο.

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο θέμα της αγωγής κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13»: «Επί 30 χρόνια δεν είχα κάνει σε κανέναν αγωγή και έχω κάνει 19 τα τελευταία 2 χρόνια. Ο Τύπος έχει ξεφύγει. Η κόρη μου κρατούσε τη συγκεκριμένη εφημερίδα και κλαίγοντας με ρωτούσε γιατί με έκαναν σα γουρούνι. Έχω δικαίωμα να ζητήσω την προστασία των νόμων του ελληνικού κράτους. Θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου από το να με βλέπουν σα γουρούνι στις εφημερίδες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Peristeri News

Μητσοτάκης και Μενδώνη επισκέφθηκαν τη Μονή Δαφνίου στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Στη Μονή Δαφνίου αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Peristeri News

Leave a Comment