PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πάγια η διασύνδεση της ΝΔ με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ


Για «πάγια και σταθερή διασύνδεση της Ν.Δ. με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί», μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για «πάγια και σταθερή διασύνδεση της Ν.Δ. με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί», μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή «αποκαλυπτικές», όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη περί επιχειρηματικών τζακιών που εμπλέκονται στο παρασκήνιο της εκλογής νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε στον ΣΚΑΪ την Τρίτη πως ακούει περίεργα πράγματα ότι πίσω από τους περισσότερους υποψήφιους βρίσκονται επιχειρηματικά τζάκια. «Δεν θα μας επιβάλλουν οι επιχειρηματίες τον αυριανό αρχηγό της Ν.Δ.», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη, είναι αποκαλυπτικές για την πάγια και σταθερή διασύνδεση της Ν.Δ. με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί».

Σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου τονίζεται ότι «οι αναφορές του έμπειρου στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα επιχειρηματικά τζάκια που εμπλέκονται στο παρασκήνιο της εκλογής νέου προέδρου, είναι ενδεικτικές του ότι στο εσωκομματικό πεδίο της Ν.Δ. αντιπαρατίθενται τα συμφέροντα της διαπλοκής και όχι οι πολιτικές θέσεις των υποψηφίων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment