PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάει για δύο μεταγραφές ο Ατρόμητος!


Μήνυμα ελήφθη στον Ατρόμητο μετά τα τελευταία αποτελέσματα που έδειξαν τις αδυναμίες του ρόστερ, αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για δύο μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, σε συζητήσεις που είχε η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία, συμφωνήθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του μεσοεπιθετικού κομματιού, με έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στα άκρα και έναν στην κορυφή της επίθεσης.

Για την ακρίβεια, έχει διαπιστωθεί η ανάγκη να δημιουργηθεί ακόμα ένας πόλος δημιουργίας πλην του Μαρτίν Τόνσο, που έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω, με τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του επιθετικού, η πρόθεση που υπήρχε εξαρχής για την απόκτηση ενός γρήγορου παίκτη, που θα έχει τη δυνατότητα να βγαίνει και εκτός περιοχής και θα έχει καλή σχέση με τα δίχτυα, πλέον οριστικοποίηθηκε με την απόφαση να υπάρξει ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών, αλλά αυτό είναι κάτι που θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment