PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Διαλύεται η όποια αισιοδοξία με τις δηλώσεις Σόιμπλε


Στην εκτίμηση πως η έκθεση του ΔΝΤ και οι δηλώσεις Σόιμπλε, διαλύουν την όποια αισιοδοξία για την πορεία της χώρας και διαψεύδουν «την όλη αφήγηση της κυβέρνησης», προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκτίμηση πως η έκθεση του ΔΝΤ και οι δηλώσεις Σόιμπλε, διαλύουν την όποια αισιοδοξία για την πορεία της χώρας και διαψεύδουν «την όλη αφήγηση της κυβέρνησης», προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο Real FM, τόνισε επίσης, πως επιβεβαιώνουν τις επισημάνσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πως το μνημονιακό πρόγραμμα δεν έχει στόχο να «ορθοποδήσει η χώρα και να καταστήσει βιώσιμο το χρέος» αλλά να επιφέρει μεγάλες ανατροπές «εις βάρος του κόσμου της εργασίας» και του «κοινωνικού κράτους».

Ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με την κυβέρνηση για το θέμα της απομείωσης του χρέους, σχολιάζοντας πως τις τελευταίες 24 – 48 ώρες η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει καν σε ανακοίνωση ή σε ανεπίσημο σχολιασμό για την έκθεση του ΔΝΤ και τις δηλώσεις Σόιμπλε.

«Μπορούν, λοιπόν, αυτοί, έχουν το πολιτικό και ηθικό ανάστημα να καλέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια εθνικής διαπραγμάτευσης; Σε ποια βάση; Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment