PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Ρήγας: H δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως


Την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως εξέφρασε ο επανεκλεγείς γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα «κερδίσει και αυτή τη μάχη, όπως και στο παρελθόν».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ρήγας τόνισε πως «στο μεσοπρόθεσμο θα υπάρχει ρύθμιση για το χρέος», ενώ ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θα υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με το ΔΝΤ είπε ότι τα όργανα θα αποφασίσουν συλλογικά.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί επιπλέον απορρύθμιση στις εργασιακές σχέσεις και κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι υιοθετεί πλήρως τις θέσεις του ΔΝΤ για περικοπές.

To τοπίο στην οικονομία έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, η ανεργία έχει παρουσιάσει μικρή μείωση και το φορολογικό είναι σταθεροποιήμενο, δίνοντας σήμα σταθερότητας για τους επενδυτές, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση προσώπων που προέρχονται από άλλους χώρους, ανέφερε ότι το ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός πολιτικού και κοινωνικού μετώπου απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν πρόσωπα από την ευρεία δεξιά έως την ευρεία αριστερά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment