PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Μελάς: Δεν μπορούσα να μείνω με ανθρώπους που λένε αισχρά ψέματα


Ξεκαθάρισε ότι θα μείνει ανεξάρτητος βουλευτής «μέχρι τέλους» και πως δεν θα επιστρέψει στη Ν.Δ..

«Δεν μπορώ να παραμείνω με ανθρώπους που λένε αισχρότατα ψέματα και κακοήθειες», τόνισε ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, αιτιολογώντας την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί, αποχωρώντας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Αυτό που είπαν ότι ελέχθη για μένα, ότι χρηματοδοτήθηκα, γιατί δεν μου το είπαν, αν το ήξεραν τέσσερις-πέντε μέρες πριν; Αυτό είναι απαράδεκτο, αισχρό, κακόηθες και βρώμικο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, αναφερόμενος στην εμπλοκή του ονόματός του στις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής.

«Με προβληματίζει γιατί δεν μου το είπαν. Υπάρχει σκοπιμότητα; Ας το ελέγξει η Δικαιοσύνη, γιατί κατέφυγα αμέσως στη Δικαιοσύνη και να το ελέγξει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Είναι αισχρή συκοφαντία εναντίον μου, αισχρά ψέματα, κακοήθειες», πρόσθεσε.

Ο κ. Μελάς ξεκαθάρισε επίσης ότι θα μείνει ανεξάρτητος βουλευτής «μέχρι τέλους» και πως δεν θα επιστρέψει στη Ν.Δ.. «Μη δημιουργείται η εντύπωση ότι το έκανα για να γυρίσω πίσω στη Ν.Δ. Αυτό είναι λάθος. (…) Δεν συζητάω (επιστροφή στη Ν.Δ.) ούτε έχω κάνει καμία συζήτηση ούτε πρόκειται να κάνω», είπε.

Για τη στάση του τέλος στο θέμα της προεδρικής εκλογής επανέλαβε πως αν του υποσχεθεί κάποιος ότι με μια άλλη κυβέρνηση η κατάσταση για το λαό θα είναι καλύτερη, δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αν, όμως, είναι χειρότερη, θα ψηφίσω. Γι’ αυτό είπα ότι θα μελετήσω τα πράγματα και θα αποφασίσω», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment