PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Π. Λύκος: Οι πολιτικές σκοπιμότητες δεν αλλοιώνουν την ομορφιά της 1ης παιδικής χαράς


Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Περιστερίου, Παναγιώτης Λύκος πήρε θέση απαντώντας με ανακοίνωση στο δελτίο τύπου της περιφερειακής συμβούλου και προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της 1ης παιδικής χαράς, Κατερίνας Κρητικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είναι πρωτοφανές, Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, να κάνει ανακοινώσεις τύπου διαγγέλματος που αφορούν το χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Έργο ανάπλασης του ευρύτερου χώρου της 1ης Παιδικής Χαράς.

Το φυσικό αντικείμενο του κάθε έργου μικρού ή μεγάλου ελέγχεται και παραδίδεται με προσωρινή παραλαβή προκειμένου να διορθωθούν οι όποιες παρατηρήσεις έχουν γίνει.

Τα ελάχιστα και αόριστα που αναφέρονται στο πρακτικό δεν αλλάζουν την φύση του έργου σε κανένα σημείο όπως  π.χ. Η ανάρτηση της ταμπέλας…

Η αφαίρεση ή μη των τραπεζοκαθισμάτων δεν είναι αρμοδιότητα καμίας επιτροπής ελέγχου και οι πολιτικές σκοπιμότητες δεν μπορούν να αλλοιώσουν την άψογη εκτέλεση ενός έργου πρότυπου που παραδόθηκε στην κοινωνία της πόλης και αγκαλιάστηκε απ’ όλους τους Περιστεριώτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment