PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Π. Λύκος: Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα για τα έργα στο Περιστέρι (vid)


Στο PeristeriNews.gr μίλησε ο Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Λύκος, παρουσιάζοντας το χρονοδιάγραμμα για τα έργα του «Αντώνης Τρίτσης» και των προσφυγικών πολυκατοικιών.

Ο κ. Λύκος μας μίλησε για τα έργα που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Περιστερίου στον περιβάλλοντα χώρο των προσφυγικών πολυκατοικιών στο κέντρο της πόλης τονίζοντας ότι ήταν μια αναμόρφωση που ήταν αναγκαία για τους πολίτες που μένουν εκεί.

Οι παρεμβάσεις αφορούν όλα τα υλικά που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο με αναπλάσεις στα πεζοδρόμια, το πράσινο, τους κάδους απορριμμάτων ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν και τα καθιστικά.

Παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα έργα των τελευταίων ετών ξεκίνησε από το πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως και αναμένεται να γίνουν αναπλάσεις σε πεζοδρόμια και πλατείες από το Μπουρνάζι μέχρι τη Χρυσούπολη.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που θα διασπαστεί σε δύο διαφορετικά υποέργα με το ένα να αφορά τις εργασίες που ξεκίνησαν και το άλλο την περιοχή του Λόφου Αξιωματικών.

Το μεγάλο αυτό έργο σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου δύο χρόνια δημιουργώντας ένα πραγματικά μεγάλο περίπατο για τους πολίτες μέσα στο Περιστέρι που θα παρέχει ασφάλεια και ευκολία σε σχέση με την τωρινή προβληματική κατάσταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment