PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Πλήρης μετάλλαξη της ηγετικής ομάδας της κυβέρνησης


Για «πλήρη μετάλλαξη» της ηγετικής ομάδας της κυβέρνησης έκανε λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι ακολουθούν «με πεισματικό τρόπο» νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

«Η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης έχει υποστεί αποτοξίνωση από ό,τι εκπροσωπούσε η Αριστερά (…) Έχει υπογράψει το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο ήταν μια μεγάλη τομή για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίστασε να αναμετρηθεί με την αριστερή πτέρυγα του κόμματος μόνο και μόνο για να επιβάλλει στη χώρα μια απόλυτα καταστροφική πολιτική, η οποία μπορεί να αποβεί και χαριστική βολή αν δεν αντιδράσουμε», σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης.

«Έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία, όπου και να πας πλέον, ξεσηκώνει τη γενική κοινωνική κατακραυγή», συνέχισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, προσθέτοντας πως «αυτά που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα πάει για κυβέρνηση τετραετίας, αμέσως μετά τις εκλογές, σήμερα μοιάζουν με ανέκδοτο.

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα έκανε λόγο για «πλήρη περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης». «Είναι πρωτοφανές, δεν υπάρχει νομίζω παγκόσμιο προηγούμενο, ένας πρωθυπουργός να προκηρύσσει ο ίδιος δημοψήφισμα, να υποστηρίζει το όχι, να κερδίζει συντριπτικά με 62% και την άλλη μέρα ακριβώς να ακυρώνεται αυτό το όχι του ελληνικού λαού από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που προκάλεσε το δημοψήφισμα. Και να ακυρώνεται με έναν τρόπο, θα έλεγα, εντελώς κυνικό και περιφρονητικό για τη λαϊκή βούληση. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί, θα γραφεί στο βιβλίο Γκίνες», είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment