PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Λαφαζάνης: Απαράδεκτο να οδηγηθούμε σε εκλογές πριν τις 27 Σεπτεμβρίου



Τόνισε ότι εξίσου απαράδεκτο θα ήταν να μην πραγματοποιηθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των διερευνητικών εκλογών, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Θα είναι απολύτως απαράδεκτο να οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από τις 27 Σεπτεμβρίου, υποστήριξε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον απόηχο της συνάντησης με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Παράλληλα, τόνισε ότι εξίσου απαράδεκτο θα ήταν να μην πραγματοποιηθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των διερευνητικών εκλογών, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε επίσης από τον Προκόπη Παυλόπουλο να διασφαλίσει την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού στο δρόμο προς τις κάλπες, ενώ επανέλαβε την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για την άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου με την κατάργηση του φεουδαρχικού μπόνους των 50 εδρών και την καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Καταλήγοντας, υπενθύμισε ότι αυτή τη θέση υποστήριζε πάντα και ως βουλευτής και ως υπουργός απέναντι στον καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο που είχε ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Πέμπτη ο Π. Λαφαζάνης

Τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα δεχθεί αύριο Πέμπτη και ώρα 13:00 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Λαφαζάνης θα ανακοινώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το αποτέλεσμα της διερευνητικής εντολής που έλαβε, κατά τις διατάξεις των άρθρων 38 παρ. 1 και 37 παρ. 2, 3 και 4 του Συντάγματος, την Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 και ώρα 13:00.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε το Πόθεν Έσχες του (pic)

Peristeri News

Νέα εφαρμογή θα λειτουργεί ως ψηφιακός βοηθός ταξιδιού στην Ελλάδα

Peristeri News

Από 1η Ιουνίου σε λειτουργία 65 τμήματα ενδοοικογενειακής βίας

Peristeri News

Leave a Comment