PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Το 2014 να είναι χρονιά επαναφοράς της εθνικής κυριαρχίας


Αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Το 2014 θα είναι μια χρονιά απελευθέρωσης, μια χρονιά που θα εφαρμόσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος», αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Αναλυτικά…

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της μητροπολιτικής Ελλάδας, της Ομογένειας, τους μετανάστες, τους νέους μετανάστες που εγκατέλειψαν την Πατρίδα.

Αυτή η χρονιά, να είναι μια χρονιά επαναφοράς της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελληνίδων και των Ελλήνων, τα οποία στο όνομα του μνημονίου και της νέας τάξης πραγμάτων παρέδωσαν οι σημερινοί κυβερνώντες. Δεν μπορούν όμως να παραδώσουν ούτε την αξιοπρέπειά μας, ούτε την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Το 2014 θα είναι μια χρονιά απελευθέρωσης, μια χρονιά που θα εφαρμόσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος. Θα προστατεύσουμε το Σύνταγμά μας απέναντι σε εκείνους που το καταλύουν και βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά. Όσο μας πολεμούν, μας κάνουν πιο ισχυρούς. Όσο μας φοβούνται γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί και θα καταφέρουμε να κάνουμε την Ελλάδα ανεξάρτητη από δανειστές, από τοκογλύφους, από τραπεζίτες και τα όργανά τους.

Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, όλος ο ελληνικός λαός, ενωμένος και όχι διχασμένος, όπως τον επιθυμούν εκείνοι που θέλουν να τον δυναστεύσουν».

Στον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο έψαλε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment