PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Σύγκληση αρχηγών για το Σκοπιανό


Συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος, επαναλαμβάνοντας τη θέση ότι δεν θα υπερψηφίσει τη χρήση του όρου “Μακεδονία” στην ονομασία των Σκοπίων.

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το θέμα.

“Ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενέργεια απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, του έπλεξε το εγκώμιο. Τόνισε ότι ο κ. Κοτζιάς βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για το θέμα, ενώ είπε ότι είναι ο καλύτερος υπουργός που πέρασε ποτέ.

“Δεν μπορώ να πω κάτι από τη στιγμή που διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών και μπορεί να χρειαστεί να πάμε σε Σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών”, σημείωσε.

Ο υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας: “Ακούω τη ΝΔ και ειδικά την κυρία Μπακογιάννη. Έχει μια εμμονή σε σχέση με το να λέει συνέχεια ότι έχουμε ψηφίσει τη θέση για συνθέτη ονομασία. Προσπαθεί να εγκλωβίσει την Ελλάδα για μια δική της θέση”.

Επεσήμανε ότι η ΝΔ θα πρέπει να συμφωνήσει με τον Σαμαρά, ο οποίος ανέτρεψε την κυβέρνηση του πατέρα της και αναρωτήθηκε: “Ποια θέση θα επικρατήσει στη ΝΔ;”

“Να λύσει τα δικά της πρώτα. Εγώ δεν ψηφίζω θετικά στη χρήση του όρου Μακεδονία”, ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment