PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Καλοδεχούμενη η Ένωση Κεντρώων στην κυβέρνηση


«Καλοδεχούμενη» στην κυβέρνηση χαρακτηρίζει την Ένωση Κεντρώων ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του, ενώ παράλληλα, άφησε αιχμές κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στη Real News, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι πολλές από τις προτάσεις του Βασίλη Λεβέντη, ιδιαίτερα για τις αλλαγές του Συντάγματος και θεσμικές αλλαγές τους βρίσκουν σύμφωνους. Τόνισε, ωστόσο, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ισχυρή και δεν βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού».

Ερωτηθείς σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που καταγράφουν προβάδισμα της Ν.Δ., ο υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι θα δείχνει προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας μια εταιρεία της οποίας προΐσταται ο σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη. Μετά και την τελευταία αναφορά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων φαίνεται ότι βγάζουν το αποτέλεσμα ανάλογα με το ποιος πληρώνει».

«Αυτό που δεν κάνει καλά η κυβέρνηση είναι ότι αφήνει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό σε όλες τις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες, να λειτουργούν χωρίς κανόνες», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το θέμα του χρέους, ο κ Καμμένος επισήμανε την υποχρέωση των εταίρων να ρυθμίσουν το ζήτημα, «όπως έχουν δεσμευθεί» και πρόσθεσε ότι «ανεξαρτήτως της βούλησης της αντιπολίτευσης, είμαι βέβαιος ότι το θέμα του χρέους θα λυθεί μέσα σε αυτόν τον χρόνο».

Για το θέμα των Θρησκευτικών, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι «στο θέμα της Εκκλησίας τη λύση την έδωσε ο πρωθυπουργός, όταν ανακοίνωσε ότι θα γίνει διάλογος με την Εκκλησία προκειμένου να αποφασιστεί η ύλη των βιβλίων και ο τρόπος που θα διδάσκεται το μάθημα» προσθέτοντας ότι «αυτό που ζητήσαμε οι ΑΝΕΛ και έγινε δεκτό είναι, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, να εισακουστεί η άποψη της Εκκλησίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment