PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Η Ευρώπη χρειάζεται μία ισχυρή και σταθερή Ελλάδα


Η Ευρώπη πρέπει να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι οικονομικά ισχυρή και πολιτικά σταθερή, υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του 7ο Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Η Ελλάδα, τόνισε ο κ. Καμμένος, πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία ενός μεγάλου άξονα, ο οποίος θα ξεκινά από τα Βαλκάνια και θα επεκτείνεται μέσω της Ελλάδας στις χώρες της Μέσης Ανατολής. «Εντός των πλαισίων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ήττα της ισλαμοτρομοκρατίας και του ισλαμοφασισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις προσφυγικές ροές, δήλωσε ότι «καταφέραμε να περιορίσουμε τον ποταμό που ερχόταν προς τη μεριά της Ε.Ε.» ενώ επανέλαβε ότι μετά τα επεισόδια της Παρασκευής, η Ελλάδα θα πρέπει να αποτελέσει σταθεροποιητικό παράγοντα, ώστε να σταματήσει η σφαγή στη Συρία και οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στις εστίες τους.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο που παραδίδει την εθνική κυριαρχία, ενώ ανέφερε ότι η στήριξη του κόμματος στην κυβέρνηση απέτρεψε την πτώχευση της χώρας.

Αναφορά έκανε και στη σκληρή μάχη ενάντια στο σύστημα που ήθελε τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής, ενώ σχετικά με τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι πρόκειται για μία έντιμη συμφωνία, παρά το γεγονός ότι μας χωρίζουν πολλά. Ωστόσο, συνέχισε, μας ενώνει το κύριο, δηλαδή η έξοδος της χώρας από τη μέγγενη των δανειστών.

«Εμείς θα στηρίξουμε τις ιδιωτικοποιήσεις και θα δώσουμε μάχη για να υπάρξουν επενδύσεις» είπε εν συνεχεία, ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε ότι «οι μέρες που έρχονται μετά τα τελευταία δύσκολα μέτρα που θα ψηφιστούν και με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε την βοήθεια για τις τράπεζες, θα είναι πολύ διαφορετικές από τις μέρες που μέχρι χθες ζήσαμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment