PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Η διαπλοκή και η διαφθορά ελέγχει το μιντιακό σύστημα


Η διαπλοκή και η διαφθορά ελέγχει το μιντιακό σύστημα, υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η δικαιοσύνη θα ερευνήσει όλες τις ποινικές υποθέσεις, ενώ κατήγγειλε ότι ορισμένα πρωτοσέλιδα στοχεύουν για συγκεκριμένους λόγους την κυβέρνηση και τους υπουργούς.

«Η κυβέρνηση τα έβαλε με ένα ολόκληρο σύστημα και δέχθηκε επίθεση» συνέχισε ο κ. Καμμένος.

Όσον αφορά στις κρίσιμες στιγμές του Ιουλίου, υποστήριξε ότι «θα μπορούσαμε να γίνουμε ήρωες και να εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», ενώ όσον αφορά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, σημείωσε ότι η εύκολη λύση θα ήταν να εξαντλήσουμε την τετραετία και να μην προσφύγουμε στον ελληνικό λαό.

«Αποφασίσαμε να αλλάξουμε πολιτική και γι’ αυτό πήγαμε σε εκλογές» συνέχισε και επανέλαβε ότι η παρούσα συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.

Όσον αφορά στη δημόσια συζήτηση για τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε κανένα διαχωρισμό, ενώ ξεκαθάρισε ότι η προσευχή στα σχολεία και το μάθημα των θρησκευτικών δεν πρόκειται να καταργηθούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment