Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Ελεύθεροι με ευθύνη της κυβέρνησης οι τρομοκράτες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δριμεία επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού.

Δριμεία επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού.

«Αφού οι τρομοκράτες αφήνονται ελεύθεροι με ευθύνη της κυβέρνησης, ο κ. Σαμαράς, αντί παραιτήσεων, συνεχίζει προκλητικά με μεγάλα λόγια» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο νέων μέτρων, οι πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι οι έλληνες φορολογούμενοι αισθάνονται στον οικονομικό τους προϋπολογισμό τα μέτρα που «διαψεύδει ψευδόμενος ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός».

Το 2014 συνεχίζεται η φτωχοποίηση των Ελλήνων και ο πλουτισμός των τραπεζών, των δανειστών, των ημέτερων εκδοτών και εργολάβων, πρόσθεσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment