PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ


Προβολή του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Την επιστροφή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις πολιτικές συζητήσεις που διεξάγονται στα στούντιο της ΕΡΤ και την ένταξη στο πρόγραμμα της εκπομπής για την προβολή του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.

Παράλληλα, εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΡΤ να δημιουργηθούν συμβούλια περιφερειών, όπου θα προβάλλονται οι θέσεις κάθε περιφέρειας.

Ο κ. Τσακνής ενημέρωσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων «για την πορεία της επανένταξης των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, για τη λειτουργία όλων των περιφερειακών σταθμών και οσονούπω για τη λειτουργία -μετά την αποκατάσταση των όποιων τεχνικών προβλημάτων- της ΕΡΤ3», ενώ ζήτησε τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ανεξαρτησία της δημόσιας τηλεόρασης».

Π. Καμμένος: Δεν θα παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία

«Είναι πλέον στα χέρια εκείνων να αποφασίσουν αν θέλουν λύση ή αν θέλουν να εξαθλιώσουν και να εξευτελίσουν μία χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τη διακοπή των διαπραγματεύσεων.

«Η εντολή που πήραμε από τον ελληνικό λαό στις 25 Ιανουαρίου είναι να μην παραδώσουμε ούτε την εθνική κυριαρχία, ούτε την αξιοπρέπεια της χώρας και αυτό θα κάνουμε», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment