PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Δεν μπορεί να μείνει καμία σκιά


O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάνει διερευνήσεις ή να χάνει έστω και ένα λεπτό από τις μάχες που έχει να δώσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Να κλείσει το θέμα που ανέκυψε με τον Δημήτρη Καμμένο και τα ρατσιστικά tweet που οδήγησαν στην παραίτησή του λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, επιχείρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Με δηλώσεις του στον Ant1 ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «δεν μπορεί να μένει καμία σκιά, ιδίως σε θέματα ηθικής τάξεως» και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάνει διερευνήσεις ή να χάνει έστω και ένα λεπτό από τις μάχες που έχει να δώσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Όπως είπε «δημιουργήθηκε ένα θέμα από τα απαράδεκτα και ρατσιστικά tweet που ο ίδιος ο Δ. Καμμένος αρνείται, κάλεσε τον κ. Σφακιανάκη και έχει ήδη αρχίσει η έρευνα της αστυνομίας». «Μέχρι τότε διευκόλυνε με την παραίτησή του το έργο της κυβέρνησης», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει και να χάσει έστω και μία ώρα, ούτε πρόκειται να κολλήσει σε θέματα που θα τη γυρίσουν πίσω (…) Προχωράμε μπροστά».

Χαρακτήρισε τέλος άριστη τη σχέση του με τον Πρωθυπουργό. «Εμείς έχουμε μια άριστη συνεργασία. Όποιοι προσπαθούν να βρουν προβλήματα δεν θα βρουν. Εμείς με τον Αλέξη τον Τσίπρα θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και δεν πρόκειται να δεχτούμε μύγα στο σπαθί μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment