PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Χρονιά ανάκαμψης το 2016


Η χρονιά που έρχεται είναι μία χρονιά ανάκαμψης, μία χρονιά που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επανορθώσουμε τα λάθη τα οποία έγιναν στο παρελθόν και να κλείσουμε τις πληγές, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων και την Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το 2016 θα είναι μία χρονιά «στην οποία βάζουμε ως προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό, τη διοικητική μερίμνα, μία χρονιά που οι μονάδες της παραμεθορίου, ο Έβρος, τα νησιά, οι μάχιμες μονάδες έχουν την προτεραιότητα», καθώς, όπως είπε, στελεχώνονται άμεσα από το σύνολο των οπλιτών που κατατάσσονται και με ένα δίκαιο τρόπο μεταθέσεων, υπηρετούν όλοι τη θητεία τους χωρίς διακρίσεις.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, το 2015, παρά την οικονομική κρίση, παρά τις τεράστιες μειώσεις τις οποίες υπέστησαν έμειναν όρθιοι.

Διαβεβαίωσε ότι το 2016 θα βελτιωθούν οι συνθήκες των Ελλήνων στρατευσίμων και των μονίμων στελεχών, ενώ έκανε αναφορά στις τουρκικές προκλήσεις, που, όπως είπε, σημειώνονται, κάθε μέρα στο Αιγαίο.

Καταλήγοντας επισήμανε ότι το 2016 είναι «μια χρονιά που θα αποτελέσει αφορμή για τον εορτασμό σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, της τίμησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Οι λαοί οι οποίοι ξεχνούν, είναι λαοί οι οποίοι πεθαίνουν και ο ελληνικός λαός ούτε ξεχνά ούτε πεθαίνει».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment