PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Αποχωρούμε από την κυβέρνηση


Την απόφασή του να αποχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την κυβέρνηση ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας, με τα οποία όπως είπε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια. «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, ωστόσο το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα» υπογράμμισε.

Δεν θέλησε πάντως να διευκρινίσει εάν αυτό συνεπάγεται και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Όπως είπε θα δώσει αναλυτικές απαντήσεις στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στις 12:00, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στη συνέντευξη αναμένεται να διευκρινιστούν οι όροι του διαζυγίου, το εάν δηλαδή αυτό θα είναι συναινετικό ή σκληρό. Μένει να φανεί ποια ακριβώς θα είναι και η αντίδραση του Μαξίμου, αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει πως θα ζητήσει ψήφο εμπισοστύνης στην κυβέρνηση, πριν την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε κάθε περίπτωση η χώρα έχει εισέλθει ατύπως σε μία προεκλογική περίοδο με εξαιρετικά υψηλούς τόνους και εκατέρωθεν πυρά. Το κλίμα επιβαρύνουν περαιτέρω οι καταγγελίες ότι βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλητικά μηνύματα, για τις οποίες μάλιστα υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση.

Το Μαξίμου κατηγορεί την Ν.Δ. για προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών, προκειμένου να μην ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαλεί από την πλευρά του τους κυβερνητικούς εταίρους ότι ενδιαφέρονται μόνο «για την καρέκλα» και δηλητηριάζουν την δημόσια ζωή. Για αλληλοεκβιασμό και αυτογελοποίηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κάνει λόγο και το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment