PeristeriNews.gr
Διεθνή

Όζμπορν: Ελπίζουμε το καλύτερο, αλλά ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο


O Βρετανός υπουργός Οικονομικών, τόνισε «η αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης στην έγκαιρη αποπληρωμή (της δόσης) στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η λήξη του προγράμματος οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα μόνο ενίσχυσαν την υπάρχουσα κρίση στη χώρα αυτή».

«Ελπίζουμε το καλύτερο, αλλά ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσουμε την οικονομική μας ασφάλεια σε αυτή την αβέβαιη περίοδο», ανέφερε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Τζορτζ Όζμπορν, σε ανακοίνωσή του με φόντο τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε ο κ. Όζμπορν, «η αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης στην έγκαιρη αποπληρωμή (της δόσης) στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η λήξη του προγράμματος οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα μόνο ενίσχυσαν την υπάρχουσα κρίση στη χώρα αυτή».

Πλέον, πρόσθεσε, «είναι ζωτικής σημασίας η σημερινή αβεβαιότητα να διευθετηθεί, ό,τι και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός, για τη διασφάλιση της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment