PeristeriNews.gr
Lifestyle

Όταν οι σταρ του ελληνικού σινεμά ήταν sexy


Σας παραθέτουμε μια σειρά από φωτογραφίες με παλιές δημοφιλείς ηθοποιούς που φοράνε μαγιό, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά τους.

Ολες οι μεγάλες σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά έχουν ένα ατού: δεν είναι… πλαστικοποιημένες, όπως συμβαίνει με πάρα πολλές συναδέλφους τους τη σήμερον ημέρα.

Αν εξαιρέσουμε κάποιες που είχαν κάνει διόρθωση μύτης, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μάρω Κοντού, όλες οι σέξι γυναίκες που λατρέψαμε στη μεγάλη οθόνη και όχι μόνον είχαν φυσική ομορφιά.

Με άλλα λόγια, οι επεμβάσεις στο στήθος αλλά και στους γλουτούς που κάνουν τόσες και τόσες σημερινές καλλιτέχνιδες αντιγράφοντας εμφανισιακά τη Μέγκαν Φοξ ή την Τζένιφερ Λόπεζ ήταν άγνωστες την εποχή της Φίνος Φιλμ και των άλλων μεγάλων κινηματογραφικών εταιρειών, οι οποίες έβγαλαν ταινίες που παίζονται μέχρι σήμερα και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η Σπεράντζα Βρανά, η Ρίκα Διαλυνά, αλλά και η Ζωή Λάσκαρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μάρθα Καραγιάννη έγραψαν ιστορία σε όλες τις εμφανίσεις τους με μαγιό στη μεγάλη οθόνη για τη φυσική ομορφιά τους.

Οι γραμμωμένοι μύες και οι κοιλιακοί δεν ήταν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γοητείας τους, ενώ είχαν τα κιλάκια τους και δεν πέθαιναν από την πείνα φτάνοντας σε στάδιο νευρικής ανορεξίας.

Αυτό ήταν αναμφισβήτητα ένα πολύ γήινο και, γιατί όχι, ζουμερό και σέξι πρότυπο ομορφιάς. Από τις τελευταίες ηθοποιούς που έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στη showbiz με πλούσια τα ελέη είναι η Βάνα Μπάρμπα.

Σας παραθέτουμε μια σειρά από φωτογραφίες αγαπημένων ταινιών με παλιές δημοφιλείς ηθοποιούς που φοράνε μαγιό, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά τους.

Οπως βλέπετε, είναι η Μάρω Κοντού (στην ταινία «Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη»),

η Αλίκη (στο «Δόλωμα» με τον Αλέκο Αλεξανδράκη),

η Ζωή Λάσκαρη (το πανέμορφο κορμί της και δη τα ατέλειωτα πόδια της εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Φίνος Φιλμ σε πολλά μιούζικαλ),

η Ρίκα Διαλυνά (η σέξι και μοιραία εμφάνισή της αποτυπώθηκε όχι μόνο στο εγχώριο σινεμά αλλά και στην Τσινετσιτά),

η Σπεράντζα Βρανά και η Μάρθα Καραγιάννη (σε κινηματογραφική πόζα της δεκαετίας του ’50) και η Μπέτυ Λιβανού (με ολόσωμο μαγιό στην ταινία «Η αμαρτία της ομορφιάς»).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment