PeristeriNews.gr
Lifestyle

Όταν ο Χανταμπάκης έπαιζε μπάλα στο Περιστέρι (photo)


Ο αποχωρήσαντας παίκτης του Survivor, Στέλιος Χανταμπάκης εκτός από μοντέλο και παρουσιαστής είχε υπάρξει και ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ο Χανταμπάκης τράβηξε τα βλέμματα στο reality του ΣΚΑΙ για τους τσακωμούς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και για την δημιουργία της λεγόμενης κλίκας των «Διασήμων».

Από χθες ο Στέλιος Χανταμπάκης αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι και αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας για να βρεθεί με την οικογένεια του πριν το Πάσχα.

Ο παρουσιαστής-μοντέλο είχε υπάρξει ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια σε τοπικό επίπεδο ενώ είχε αγωνιστεί και σε ομάδα του Περιστερίου!

Ο Στέλιος υπήρξε ποδοσφαιριστής του Αγίου Ιεροθέου την περίοδο 2011-12!

17884152_1318367411577740_8960036592301693679_n

Μάλιστα ο Χανταμπάκης σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι όταν ήρθε στην Αθήνα έμενε στο Περιστέρι: «Είμαι παντρεμένος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο γιος μας είναι στα τριάμισι και η κόρη μας 45 ημερών. Κατάγομαι από το Βόλο. Έπαιζα ποδόσφαιρο από μικρός. Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον ΟΦΗ. Τη μητέρα μου τη γνώρισε στον Βόλο όταν πήρε μεταγραφή στη Νίκη βόλου. Στην Αθήνα βρέθηκα λόγω της μεταγραφής μου στον Πανελευσινιακό. Είχα περάσει στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής μετά το Λύκειο, αλλά δεν πήρα ποτέ το πτυχίο. Ήθελα να έρθω στην Αθήνα, να κυνηγήσω τη ζωή. Ψαχνόμουν. Έμεινα στο Περιστέρι, στο κοτέτσι της γιαγιάς μου που μετέτρεψα σε δώμα. Ναι, αλήθεια, είχε κότες η γιαγιά μου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment