PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ιλίου


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Ν. Ζενέτου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, κ. Νίκου Ζενέτου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου.

Κατά την τελετή ορκωμοσίας, στην οποία παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, στην καθιερωμένη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα επικυρώνουμε τη δέσμευσή μας να τιμήσουμε στο ακέραιο την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι για τις επόμενες εκλογές αλλά για τις επόμενες γενιές».

Στην τελετή παρευρέθησαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Α. Κακλαμάνης, οι βουλευτές Β’ Αθήνας, κ.κ. Π. Ευθυμίου, Χ. Πρωτόπαπας, Λ. Μίχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Κ. Παπαντωνίου, ο τέως Δήμαρχος Ιλίου, κ. Β. Κουκουβίνος, οι Δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων, κ. Ν. Σαράντης και Φυλής, κ. Δ. Μπουραΐμης, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Κ. Σαρόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Αττικής, κ.κ. Σ. Μαριδάκης, Γ. Βλάχος, Α. Σαμόλης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων, κ. Τσιούμπος, ο Διοικητής Ασφαλείας Ιλίου, κ. Σωτηρόπουλος, το σύνολο των ιερέων των Ιερών Ναών του Δήμου Ιλίου και πλήθος δημοτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment