PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οριστικό το «λουκέτο» στην έδρα, Εξομάλυνση για γέλια!


Οριστικοποιήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το «λουκέτο» στην έδρα του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή, αφού απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ. Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, όχι όμως και η κυριολεκτικά ανεπανάληπτη στάση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η υπερευαίσθητη όπως αποδεικνύεται νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας βρέθηκε ως αντίδικος στη συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου να αντιταχθεί στο αίτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος να ανοίξουν οι θύρες στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Είναι μια κίνηση που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα η Ομοσπονδία δεν είχε παρέμβει με φανερό τρόπο σε ανάλογες περιπτώσεις, παρά μόνο σε περιπτώσεις που κρινόταν η αδειοδότηση κάποιας ομάδας, εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να υπερασπιστεί ούτως ή άλλως τη δική της θέση.

Για αυτό το λόγο, ο Γιώργος Σπανός με τη γνωστοποίηση της απόφασης, ζήτησε άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση της Επιτροπής Εξομάλυνσης για ποιο λόγο τήρησε αυτή τη στάση, σε μία προσφυγή που είχε κάθε δικαίωμα η ομάδα να καταθέσει.

Η ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκδικάστηκε σήμερα σε τρίτο βαθμό η έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η οποία απορρίφθηκε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αυτή την απόφαση την οποία θεωρούμε αυστηρή και άδικη.

Για πρώτη φορά ωστόσο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου για ένα τέτοιο θέμα (τιμωρία έδρας ομάδας) παρέστη ως αντίδικος η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Πρόκειται για την ίδια διοίκηση που ενώ έχει χαρακτηρίσει ως «σκανδαλώδεις» τις αποφάσεις για αδειοδότηση συγκεκριμένων ομάδων, δεν έχει πράξει το παραμικρό, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την πλήρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, με το πρωτάθλημα να μην διεξάγεται με τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλες τις ΠΑΕ.

Πρόκειται για την ίδια διοίκηση που ουδέποτε πήρε θέση -ακόμα και ανεπίσημα- για τη διαιτησία του Δελφάκη και των υποδείξεων του Κουρέντα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που οδήγησαν στο ξέσπασμα των ιθυνόντων του Ατρόμητου και πιο συγκεκριμένα του Γιώργου Σπανού.

Πλέον, πρέπει να περιμένουμε την Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ να παρουσιάσει την ίδια ευαισθησία και σε άλλες περιπτώσεις ομάδων και όχι μόνο εκεί που την… παίρνει, ξεκινώντας από τα υψηλά «στρώματα» της κατηγορίας και να μην σταματά η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου στους εύκολους στόχους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment