• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ορισμός-παρωδία με Αρετόπουλο και αντίδραση από Ατρόμητο

Παύλος Κουστέρης
Φεβρουάριος28/ 2017

Ό,τι μπορεί να φοβόντουσαν διοικούντες και φίλοι του Ατρόμητου για το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό, αυτό και έγινε, καθώς η ΚΕΔ θυμήθηκε τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο από τις 23 Οκτωβρίου του 2016, όταν και πάλι σφύριξε ντέρμπι των Πειραιωτών.

Είναι απορίας άξιον πώς ένας προπονητής βρισκόταν στο… ψυγείο λόγω μιας κακής του διαιτησίας, επανέρχεται 4 μήνες αργότερα στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, βάσει των αποτελεσμάτων στους πρώτους αγώνες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΠΑΕ Ατρόμητος, μένοντας το ίδιο αιχμηρή και επιθετική όπως τις τελευταίες εβδομάδες σε θέματα που αφορούν τη διαιτησία, δεν άφησε ασχολίαστη την επιλογή των Τριτσώνη-Κουκουλάκη (που κατά τ’ άλλα έχουν δεσμευθεί σε όλους για επιλογές διαιτητών που προϋποθέτουν το 50-50).

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας των Περιστεριωτών, Παύλος Κατώνης, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Πάλι καλά που μαζί με τον Αρετόπουλο δεν βάλατε τον Κούρεντα!!». Για όποιους δεν θυμούνται, ο Κούρεντας ήταν ο α’ βοηθός στο ματς του Περιστερίου κόντρα στον Ολυμπιακό, που δεν είχε καταλογίσει κανονικό γκολ του Αντονί Λε Ταλέκ.