Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οριακό προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Οριακό προβάδισμα καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc.

Οριακό προβάδισμα καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, ενώ η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που διενεργήθηκε το διάστημα 1-7 Οκτωβρίου, για λογαριασμό του Alpha.

Ειδικότερα, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 22,7% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5%, η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2%, το ΚΚΕ με 4,9% και τέλος η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 4,6%.

Στην ερώτηση «με τις απόψεις ποιου πολιτικού αρχηγού συμφωνείτε περισσότερο», το 25% απαντά «με κανένα», το 24,9% συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Σαμαρά, το 22,5% συμφωνεί με τον κ. Τσίπρα, το 7% με τον κ. Κουβέλη, το 5,2% με τον κ. Καμμένο, το 4,4% με τον κ. Βενιζέλο, το 3,1% με τον κ. Μιχαλολιάκο και το 3% με τον κ. Κουτσούμπα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment